Kék cinege csoport

A 2019-2020-as nevelési évben kiscsoport.


Kedves Szülők!


Hogy az otthonmaradás ne legyen akadálya a már megkezdett pedagógiai munkának, szeretnénk az óvodai tevékenységek tematikájához hasonlóan játékos fejlesztéshez való tartalmakat megosztani Önökkel és a gyermekekkel.

Minden héten egy témát fogunk körüljárni. Bővítjük az ismereteinket „környezeti nevelés” címén, majd a tudásunkat kiszínezzük, megerősítjük, kibővítjük a művészetek eszközeivel: dalokkal, mesékkel, versekkel, kézműves munkákkal. Grafomotoros fejlesztés alatt a rajzkészség gyakorlásához szükséges feladatokat értem. Nem hanyagoljuk el a matematikát sem! És ami a legfontosabb: MOZOGJUNK MINDEN NAP! Mivel az óvodások fő tevékenysége a szabad játék, ehhez is megpróbálunk ötleteket nyújtani. A lényeg, hogy szülő és gyerek újra együtt játsszon, tanuljon és egymás társaságát élvezve töltsék tartalmasan ezt az időt! 

A dalokhoz, a mesékhez és a környezetismerethez kisfilmeket is felhasználok, amiknek a lelőhelyét linkek formájában írom be. Megnyitni kétféleképpen lehetséges:

Másolják be a linket a keresőbe, vagy pedig Ctr gombbal egyidejűleg kattintva a linkre az új ablakban megnyílik!


Jó szórakozást kívánok!


Bármi kérdésük van, vagy szeretnék a megoldásokat velem megosztani, az alábbi e-mail címen örömmel veszem: cskekcinke@gmail.com 


Szeretettel: Vera néni
Galéria